Accueil Sınıflandırılmamış Öptüğün zaman gözlerini neden kapatsın?

Öptüğün zaman gözlerini neden kapatsın?

Todo el mundo cierra los ojos cuando se besa, no es por costumbre, es científico.

Öpüşme Şu anda biz hepimizin, bizim gözleri kapatmak evrensel bir refleks olduğunu. Ama neden hepimizin bu otomatizmi var? Deneysel Psikoloji Dergisi 'nde yayınlanan bir araştırmaya göre: Insan algı ve performans, göz kapaklarımızın kapanmasının kökeni, görsel bir görevin diğer duyuların uyaranlara olan duyarlılığı azalttığı gerçeğini nedeniyle olacaktır.

Adam tek görev

İnsan tek bir görev, bu Londra çalışma bize göstermek eğilimindedir budur. Bu sonuca ulaşmak Için katılımcılar görsel testlere maruz kaldılar ve gözleri açıkken dokunsal hassasiyetlerinin daha az önemli olduğu belirgindir.

"Görsel durdurma diğer yönleri odaklanmak için daha fazla zihinsel kaynakları bırakır"

Beynimiz başka bir öncelik için bir anlamda azaltmak için bu yeteneği vardır, örneğin biz görsel görev odaklı olduğunda, işitme azalır biliyorum.

Konsantrasyon meselesi

Bu yüzden, Eğer bizim gözlerimizi kapatırsak, bir öpücüğün sağladığı duyumların% 100 ' i tadını çıkaracağız, vizyonumuzu bir kenara koyarak deneyimlerimizin diğer yönlerini odaklanmaya daha fazla zihinsel kaynak bırakır.

 

LAISSER UN COMMENTAIRE

Veuillez saisir un commentaire !
Veuilez saisir votre nom ici

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.