Accueil Sınıflandırılmamış Arkadaşlarımla ne zaman buluşmalıyım?

Arkadaşlarımla ne zaman buluşmalıyım?

Algún día será necesario hacer las presentaciones, no es fácil elegir cuándo hacerlo.

Couple avec des amis
Présentez votre partenaire à vos amis

Şimdi bir çift ve söylenti etrafında yaymak başlıyor. Arkadaşların merak ve kalp Capsized yaptı biriyle tanışmak istiyorum. Bu hala onları tanıtmak için doğru zaman olduğundan emin değil misiniz? Yani okumak;)

Hangi arkadaşlarıyla?

Hepimiz biliyorum, bazı arkadaşlar ile karmaşık olabilir, bu yüzden ideal onu arkadaşlarınız arasında birini bulmak için izin arkadaşları bir sürü bir toplantı organize etmektir.

İlk toplantısı küçük bir komitede yer alırsa, yeterince yakın bir kişiliğe sahip arkadaşları seçin, ideal örneğin aynı mesleği pratik arkadaş olabilir.

Birbirimizi ne zaman göreceğiz?

Yeni aşk ilişkiniz ile bir toplantı düzenlemek için gerçek bir kural yoktur. Genel olarak bu doğal olarak düzenlenir ve daha sakin olacak şeyler zorlamıyor.

Toplantınızı yürütmeye ek olarak, fazladan bir adım harcıyor ve ilişkini güçlendiriyorsun, ama şeyleri aceleye getirmemelisiniz. İlişkiniz kalıcı olarak ikinizin arasında yüklü olması için beklemek daha iyidir, size daha iyi bilmek ve böylece toplantı en iyi anlamak için zaman verecektir.

Nerede görüşürüz?

Rahat bir toplantı için bir kafede bir içki sahip biz arkadaşlarınıza sizin çift sunum resmileştirmek tavsiye ne. Neden onu rahatlatmak ve aynı zamanda tanışması için bazı arkadaşları davet değil mi?

UM, hala tereddüt kulüpler…

Arkadaşlarınız için çift kayıt altına alma ilişkiniz başında zorunlu değildir. Yine de, arkadaşlarınıza sormak daha fazla ve daha ısrarlık olacak ve bu anda bir toplantı düzenlemek için tavsiye edilebilir.

Arkadaşlarınız ilişkiniz güçlendirecektir, onlar size tavsiye ve bir sorun durumunda size destek olacak, sonunda sadece kazanan dışarı alacak.

Son olarak, Eğer zor bir ilişki dışarı gelmek ve arkadaşlarınız eski bağlı idi, şeyler acele ve yeni bir ilişki resmileştirmek etmek için biraz daha bekleyin. Zaman zaman verebilirsin, acele etme!

LAISSER UN COMMENTAIRE

Veuillez saisir un commentaire !
Veuilez saisir votre nom ici

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.