Accueil Sınıflandırılmamış İlk toplantı için hangi konuşma konuları?

İlk toplantı için hangi konuşma konuları?

Couple discutant dans un bar
Couple discutant dans un bar

Onunla konuşalı uzun zaman oldu ve burada gerçek toplantının zamanı geldi. Bu restoranda, bir alışveriş merkezi veya bir barda olup olmadığını, birlikte değerli anları harcamak için gidiyoruz, ama belki ona ne diyeceğimi bilmeden korkuyorsun? Panik yapmayın, doğal kalın ve kılavuzumuzu izleyin!

Seyahat teması

Zaten seyahat ya da yakında gidecek, bu konuşmaları çok banal dışarı almak ve eşiniz rüya yapmak için ideal bir konudur! Eğer seyahat severler hem tartışma ilginç olabilir, hangi doğanın güzelliği alışverişi daha güzel.

Projelerinize ya da arzularınıza Confide

Bir restoran açmak veya güneş canlı gitmek ister misiniz? Hepimiz yapmak istiyorum ve bu başarılı asla küçük bir çılgın proje fikirleri var. Bu arzuları tartışarak kendinizi açığa ve bu samimiyet paylaşmak için sevgi güzel bir kanıtı olduğu için, çok memnun edebilirsiniz! Fikirlerinizin onunkini aşacağından emin olun.

Tutkular ve hobileri yaklaşıyor

Sinema gibi, sanat için yaşamak ya da spor olmadan yaşayamam? Bu konuda konuşmak için çekinmeyin, çünkü ne bize hayat biz yüceltme ile ilgili konuşmak titreşimli yapar, eşiniz sizi taşımak şeyler hakkında konuşmak dinlemek için Charmed olacaktır.

Günlük hayatınızı açığa çıkarmak

Günlük yaşam, sıkıcı anlarda yalan değil, iyi bir konu olabilir, ama eğer sizin komşunuz tamircilik yardımcı oldu, ya da sizin nitelikleri vurgulamak için bir yol olduğunu hafta içinde yeğenleri tutmak. Daha sonra eşiniz için bir endeating görüntü vermek, çok fazla Aksi takdirde meydana gelecek ters etkisi yapmak için emin olun.

Eşiniz hakkında konuşmak

Evet, kendimize ilgi görmek istiyoruz. Bu egocentrism değil, Hayır! Birinin bizimle ilgilendiği zaman bunu beğeniyoruz. İş ortağınıza bir sürü soru sorunuz, sizin ilişkiniz bir şeye yol açabilecek mi diye sonunda kendisini ortaya çıkartığınızdan emin olmak zorundasınız!

Eğer mektubu bizim tavsiye takip ederseniz, tartışma konuları kısa olmak için pek çok yolu olduğunu anlayacaksınız, sizin toplantı sırasında sessizlik uzun bir zaman olacak, bu garanti!

LAISSER UN COMMENTAIRE

Veuillez saisir un commentaire !
Veuilez saisir votre nom ici

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.